News – 18.10.2023

Webinaari: Tulevat työlainsäädännön muutokset

People in the meeting room

Aika: Tiistai 16.11.2023 klo 9-10.30
Paikka: Online

Petteri Orpon hallitus on tekemässä työlainsäädäntöön olennaisia ja merkittäviä muutoksia, joilla tulee olemaan laajoja vaikutuksia työmarkkinoihin yleisesti. Vaikutukset tulevat varmuudella koskemaan myös yksittäisiä työnantajia ja työntekijöitä. Esitetyt muutokset koskevat muun muassa määräaikaisten työsopimusten perusteita, paikallista sopimista, työrauhalainsäädäntöä, lomautusilmoitusaikaa, yhteistoimintalain soveltamisalaa, työnantajan takaisinottovelvollisuutta, sairausajan karenssipäivää sekä irtisanomiskynnyksen madaltamista henkilökohtaisilla perusteilla toteutettavia irtisanomisia koskien. Toteutuessaan esitetyt muutokset muuttaisivat suomalaisen työelämän pelisääntöjä tällä hallituskaudella enemmän kuin vuosikymmeniin on tehty.

Ajankohtaisessa webinaarissa käydään läpi esitettyjä ja suunniteltuja lainsäädäntömuutoksia sekä muutosten vaikutuksia erityisesti työnantajille.

Webinaarissa on mukana vierailevana puhujana Suomen Yrittäjien johtaja Janne Makkula, joka on vuosia ollut mukana työlainsäädännön valmistelutyössä.

Webinaari on maksuton. Voit myös jakaa kutsua organisaatiollesi ja sidosryhmillesi. Osallistujat voivat lähettää aiheesta kysymyksiä etukäteen osoitteeseen tomi.haapman@procope.fi.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella.